• wordpress website
  • responsive
  • SEO
  • webwinkel
  • Prijzen websites
  • domein & hosting

WORDPRESS WEBSITE
WordPress is toegankelijk, levert prima prestaties, is veilig en gebruiksvriendelijk. Dit vinden wij als webdesignbureau belangrijk voor onze klanten. Daarom werken wij al vanaf het begin met WordPress en mogen ons specialisten noemen. Het bouwen van een custom built of thema (theme) WordPress websites kunt u dus gerust in onze handen leggen.

Vraag hier een gratis en vrijblijvend proefontwerp voor uw website aan.

U weet ongetwijfeld dat per 25 mei 2018 de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) van toepassing. Dit heeft ook consequenties voor uw website en/of webshop. Wij zorgen ervoor dat u online veilig kunt ondernemen en voldoet aan alle regels. Denkt u hierbij aan een SSL certificaat, cookiemelding en privacyverklaring.

INSTALLATIE VAN WORDPRESS EN VERHUIZINGEN WEBSITE
Voordat u een website gaat bouwen moet WordPress worden geïnstalleerd. Voor veel mensen is dit toch even een brug te ver. Het is precies werk omdat alles in de juiste stappen moet worden gedaan. Hetzelfde verhaal met een verhuizing van een website naar een ander domein of server. Het wordt allemaal zo makkelijk uitgelegd door verschillende hostingbedrijven maar wij weten wel beter. Een klein foutje en alles loopt in het honderd. Dus daarom helpen wij u graag door middel van onze WordPress installatie service of WordPress verhuis service. Neem contact met ons op en wij regelen het voor u.

ZELF UW WEBSITE BOUWEN
Als u tijd over heeft en u heeft enige kennis van de WordPress software hoe uitdagend is het dan om zelf uw website te bouwen. Het zal niet altijd even makkelijk zijn, u zult geregeld tegen moeilijkheden of problemen aanlopen. Maar maakt u zich geen zorgen. Wij zijn uw steun en toeverlaat tijdens het bouwen van uw website. Komt u er even niet uit dan helpen wij u via teamviewer, skype of telefonisch. En natuurlijk laten we het helemaal aan u over zodat u de software van WordPress leert kennen. Een WordPress specialist is in de maak.

Wenst u meer informatie? Bel of mail ons: +31 (0) 654 251 654 / info@zainzmedia.nl

RESPONSIVE LAYOUT VOOR UW WORDPRESS WEBSITE
Net als uzelf gebruikt uw klant diverse mobiele apparaten. Belangrijk om een goede weergave van uw website te hebben op ieder apparaat. De websites die wij afleveren zijn standaard geoptimaliseerd voor smartphones en tablets. Wij gebruiken de modernste software, tools, plugins en widgets. Uw website bestaat uit flexibele stramienen, frames, afbeeldingen en mediaquery's zodat inhoud en pagina-elementen zich automatisch aanpassen aan het scherm waarop de website wordt geopend. Een absolute must want meer dan 60 % van de websites wordt geopend op mobiele apparaten.

SEO, VINDBAARHEID OP HET INTERNET
Het creëren van een moderne, gebruiksvriendelijke website is het begin van het ontwerpproces van uw website. Wij staan bekend om onze grafisch pakkende en unieke ontwerpen maar het is misschien nog wel belangrijker dat uw website wordt gevonden op het internet. SEO (zoekwoordenoptimalisatie) is een complex en precies proces. Het vraagt voortdurend periodieke aandacht om concurrenten steeds een stap voor te blijven. ZAINZ is hierin gespecialiseerd, wij loodsen uw website naar de eerste pagina’s in de zoekmachines zoals Google en Bing.

WEBSHOPS EN WEBWINKELS
Het opzetten van een webshop is een kostenefficiënte manier om producten te verkopen. U heeft geen groot pand, inventaris en veel personeel nodig en dit scheelt enorm in de kosten. Een webwinkel kan zeker succesvol worden mits deze goed wordt opgezet. U begrijpt dat de webshop op zich hierin een belangrijke rol speelt. Is het gebruiksvriendelijk, is er veel keus, kan er makkelijk worden betaald en is de website veilig voor de klant. Maar net zo belangrijk is de vindbaarheid van de webshop en producten in de zoekmachines. Periodiek een paar van uw producten aanbieden op een gerenommeerde webwinkel zoals Bol.com vergroot de betrouwbaarheid en naamsbekendheid van uw bedrijf. En slimme online advertentiecampagnes versnellen het succes van uw webshop.

Dus heeft u een goed bedrijfsplan en producten of diensten die u online kunt verkopen? Waarom zet u het niet online? We begrijpen dat u niet weet waar te beginnen. Vraag het ons. Wij zijn uw professionele vraagbaak tijdens moeilijke technische momenten.

BENT U VAN PLAN OM UW WEBSHOP DOOR ONS TE LATEN BOUWEN?
Dat doen we graag voor u. Wij kunnen een complete nieuwe webwinkel of een webwinkel geïntegreerd in uw bestaande website bouwen. Wij werken met de professionele software van WordPress (WooCommerce). Deze software zit boordevol belangrijke functies die een online verkoper nodig heeft bij het opzetten van een webwinkel, zoals een productcatalogus, een winkelwagentje, verzendkosten en betalingsfaciliteiten. Maar ook extra tools zijn voorhanden zoals het aanbieden van beloningspunten, cadeaubonnen, het verkopen van kortingsbonnen, het veilen van artikelen, en veel meer. De mogelijkheden zijn divers.

Neem contact met ons op voor meer informatie. Wij helpen u graag verder.

PRIJZEN WORDPRESS WEBSITES 
De prijsstelling die ZAINZ media hanteert wordt door onze klanten zeer positief ontvangen. Daarom zouden we niets liever willen dan u meteen laten zien hoeveel uw website of webshop kost. Maar dat is onverstandig want iedere website is uniek, er is geen tweede van. Wij kennen uw bedrijf, uw branche en wensen niet. Waarom wilt u online gaan met uw bedrijf en welk doel wilt u met uw website bereiken? Welke opties/applicaties zijn voor u van groot belang en welke minder? Hoeveel pagina’s heeft uw nieuwe website? Schrijft u zelf de websteksten, bewerkt u zelf foto’s of legt u deze taken liever in onze handen. Sliders, pop-ups, blog een algemene of uitgebreide SEO? Werkelijk alle is mogelijk en het heeft allemaal invloed op de prijs. Het is dus onmogelijk om vooraf standaardprijzen op onze website te tonen. Wij kunnen u wel mededelen dat we het op prijs en service winnen van onze concurrenten!

WAAROM TONEN VEEL WEBDESIGNERS DAN WEL PRIJZEN OP HUN WEBSITE?
Dit zijn vaak prijzen voor simpele ‘kale’ websites en bedoelt als trigger. Tijdens een kennismakingsgesprek komt u er achter dat bepaalde extra opties veel geld kosten.
Het komt ook voor dat de prijs tijdens de bouw van de website naar boven wordt bijgesteld. Dit zorgt vaak voor irritaties bij beide partijen en kost veel tijd en energie.
Dit willen wij niet en daarom kiest ZAINZ media voor een transparante werkwijze.

CONTACT ONS VOOR EEN EERLIJKE VASTE PRIJS!
Neem contact met ons op of laat u terugbellen. Tijdens een 15 tot 30 minuten durend gesprek stellen wij u een aantal vragen en bespreken uw wensen. Binnen 2 werkdagen ontvangt u van ons een offerte waarin een vaste prijs en aanvullende afspraken zijn verwerkt. U weet waar u aan toe bent tijdens de samenwerking. U houdt energie en tijd over voor andere taken binnen uw bedrijf.

Bel of mail ons: +31 (0) 654 251 654 / info@zainzmedia.nl

DOMEINREGISTRATIE EN WEBHOSTING
Uw website adres, in vaktaal domeinnaam, maakt deel uit van uw identiteit op het internet. Wij kunnen deze unieke domeinnaam voor u registreren. Wij zetten het domein op uw naam zodat u eigenaar wordt en blijft. Het beheer blijft volledig in uw handen.

Het is een goede keuze om de hosting van uw website ook door ons te laten verzorgen. U geniet van een uitstekende service. Bijna alle hostingbedrijven werken met supporttickets. Problemen moeten per mail, supportticket worden gemeld en vervolgens zit u uren en vaak dagen te wachten op antwoord. ZAINZ media doet hier niet aan mee omdat wij weten hoe belangrijk het is dat uw website goed functioneert op het internet. U kunt ons gewoon per telefoon of email (persoonlijk) bereiken. Wij reageren in 90 % van de gevallen direct of binnen een uur.

nieuwsgierig geworden?

Wilt u meer informatie over webdesign of zou u graag een offerte ontvangen? Vul dan vrijblijvend het formulier in.
Sluit Menu