wordpress website laten maken

professionele, responsive websites met optimale SEO

Als webdesign bureau hebben wij ons gespecialiseerd in WordPress. WordPress is toegankelijk, levert prima prestaties, is veilig en gebruiksvriendelijk. Dit vinden wij belangrijk voor onze klanten. Want waarom moeilijk dan als de tools voorhanden zijn. Wij bouwen al vanaf het begin WordPress websites en mogen ons specialisten noemen. Onze WordPress webdesigner bouwt voor u een professionele responsive website. U kunt door ons een custom made website laten maken. Wilt u besparen op de prijs? Dan kunt u bij ons ook een theme of template aanleveren die we dan conform uw bedrijf, producten, diensten en huisstijl aanpassen. Als u niet weet waar te beginnen dan helpen wij u graag om een keuze te maken voor een theme.

responsive

Net als uzelf gebruikt uw klant diverse mobiele apparaten. De websites die wij afleveren zijn standaard geoptimaliseerd voor desktops, laptops, tablets en smartphones. Een responsive website is absolute must want bijna 40 % van de websites wordt geopend op mobiele apparaten. Wij gebruiken de modernste software, tools, plugins en widgets.

Zoekwoordenoptimalisatie (seo)

Voor veel bedrijven is het belangrijk dat de website goed scoort in de zoekmachines op het internet. Maar er zijn ook bedrijven of ondernemers die er om verschillende redenen minder waarde aan hechten. Daarom hebben we de dienst zoekmachine optimalisatie in tweeën gesplitst zodat u een keuze kunt maken. Wij hanteren de SEO Basic die standaard bij de ontwikkeling van een nieuwe website wordt uitgevoerd. Met bepaalde belangrijke zoektermen zult u zeker gaan scoren maar veel meer moet u er niet van verwachten.

SEO PRO
Wilt u optimaal scoren? Dan kunt u kiezen voor de dienst SEO Pro. Deze dienst bestaat uit o.a. online onderzoek naar concurrenten, zoekwoorden en synoniemen beheer, optimalisatie webteksten en kopteksten, verwerken van alt attributen m.b.t. foto’s, koppelen van Google Search Console en Analytics, et cetera.

wet avg

U weet ongetwijfeld dat per 25 mei 2018 de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) van toepassing is. Dit heeft ook consequenties voor uw website en/of webshop. Wij zorgen ervoor dat u online veilig kunt ondernemen en voldoet aan alle regels. Denkt u hierbij aan een SSL certificaat, cookiemelding en privacyverklaring.

Installatie van WordPress en verhuizing website

Voordat we een website gaan bouwen moet WordPress op de server worden geïnstalleerd. Voor veel mensen is dit toch even een brug te ver. Het is precies werk omdat alles in de juiste stappen moet worden gedaan. Hetzelfde verhaal met een verhuizing van een website naar een ander domein of server. Het wordt allemaal zo makkelijk uitgelegd door verschillende hostingbedrijven maar wij weten wel beter. Een klein foutje en alles loopt in het honderd. Dus daarom helpen wij u graag door middel van onze WordPress Installatie Service of WordPress Verhuis Service. In veel gevallen is dit gratis. Neem gerust contact met ons op en wij regelen het voor u.

Sluit Menu

Installatie van WordPress en verhuizingen website

Voordat we een website gaan bouwen moet WordPress op de server worden geïnstalleerd. Voor veel mensen is dit toch even een brug te ver. Het is precies werk omdat alles in de juiste stappen moet worden gedaan. Hetzelfde verhaal met een verhuizing van een website naar een ander domein of server. Het wordt allemaal zo makkelijk uitgelegd door verschillende hostingbedrijven maar wij weten wel beter. Een klein foutje en alles loopt in het honderd.

Dus daarom helpen wij u graag door middel van onze WordPress Installatie Service of WordPress Verhuis Service. Wordt of bent u klant? Dan doen we dit gratis. Neem gerust contact met ons op en wij regelen het voor u.

hulp bij het CMS van Wordpress

De meeste relaties willen hun kostbare tijd niet verspillen aan het bijhouden of onderhouden van een website of webshop. Dat laten ze liever aan ons over. Een goede keus omdat uw website dan up-to-date en veilig blijft. Daarnaast zorgen wij voor periodieke back-ups.

Kunt u dan niet zelf de website bijhouden en onderhouden? Jazeker, het WordPress CMS is gebruiksvriendelijk maar enige interesse en studie is nodig. Daarom kunt u ons altijd inschakelen als u het even niet meer weet. Wij lossen de problemen op via teamviewer. Heeft u veel vragen en wilt u veel weten? Dan kunt u ons inschakelen voor een uitgebreide en leerzame workshop. Dit kan zowel bij u of bij ons op locatie. Daarvoor hoeft u geen klant te zijn. Wij helpen iedereen die vastloopt in het CMS.