WordPress website laten maken

WordPress
WordPress is toegankelijk, levert prima prestaties, is veilig en gebruiksvriendelijk. Dit vinden wij als webdesign bureau belangrijk voor onze klanten. Een WordPress website laten maken is de beste en goedkoopste optie. Wij werken al vanaf het begin met WordPress en mogen ons specialisten noemen. Wij ontwikkelen en bouwen custom built wordpress websites en webshops. Dit betekent dat u door ons een WordPress website kunt laten maken die u in uw hoofd heeft. Wilt u besparen op de prijs? Dan kunt u bij ons ook een theme of template afleveren die we dan conform uw bedrijf, producten, diensten en huisstijl aanpassen.

Responsive layout voor uw WordPress website
Net als uzelf gebruikt uw klant diverse mobiele apparaten. De websites die wij afleveren zijn standaard geoptimaliseerd voor desktops, laptops, tablets en smartphones. Een absolute must want bijna 50 % van de websites wordt geopend op mobiele apparaten. Wij gebruiken de modernste software, tools, plugins en widgets.

Wordpress website laten maken

Wet AVG
U weet ongetwijfeld dat per 25 mei 2018 de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) van toepassing is. Dit heeft ook consequenties voor uw website en/of webshop. Wij zorgen ervoor dat u online veilig kunt ondernemen en voldoet aan alle regels. Denkt u hierbij aan een SSL certificaat, cookiemelding en privacyverklaring.

Installatie van WordPress en verhuizingen website
Voordat we een WordPress website gaan bouwen moet WordPress op de server worden geïnstalleerd. Voor veel mensen is dit toch even een brug te ver. Het is precies werk omdat alles in de juiste stappen moet worden gedaan. Hetzelfde verhaal met een verhuizing van een website naar een ander domein of server. Het wordt allemaal zo makkelijk uitgelegd door verschillende hostingbedrijven maar wij weten wel beter. Een klein foutje en alles loopt in het honderd. Dus daarom helpen wij u graag door middel van onze WordPress Installatie Service of WordPress Verhuis Service. Neem gerust contact met ons op en wij regelen het voor u.

Zoekmachine optimalisatie (SEO)
Voor veel bedrijven is het belangrijk dat de website goed scoort in de zoekmachines op het internet. Maar er zijn ook bedrijven of ondernemers die er minder waarde aan hechten om de eenvoudige reden dat ze op een andere manier publiek naar een website loodsen. Daarom hebben we de dienst zoekmachine optimalisatie in tweeën gesplitst zodat u een keuze kunt maken. Wij hanteren de SEO Basic die standaard bij de ontwikkeling van een nieuwe website wordt uitgevoerd. Met bepaalde belangrijke zoektermen zult u zeker gaan scoren maar veel meer moet u er niet van verwachten.

Zoekmachine optimalisatie

Wilt u optimaal scoren? Dan kunt u kiezen voor de dienst SEO Pro. Deze dienst bestaat uit o.a. online onderzoek naar concurrenten, zoekwoorden en synoniemen beheer, optimalisatie webteksten en kopteksten, verwerken van alt attributen m.b.t. foto’s, koppelen van Google Search Console en Analytics, et cetera.

Wilt u door ZAINZ media een WordPress website laten maken? Vraag gerust naar de mogelijkheden.

WordPress website laten maken Epe | WordPress website laten maken Zwolle | WordPress website laten maken Apeldoorn | WordPress website laten maken Deventer

Sluit Menu