webdesigner wordpress specialist grafisch vormgever phone_in_talk Mijn naam
is Gerrit Kelly

wordpress website laten maken

wordpress specialisten werkzaam in heel Nederland

Een WordPress website laten maken kan op verschillende manieren. Wij blinken uit in het bouwen van WordPress website en webshops. U kunt bij ons veel geld besparen omdat we ook gespecialiseerd zijn in grafisch design. Wij maken alle ontwerpen voor uw website, u heeft geen ander extern bureau nodig en dat scheelt flink in de kosten.

Daarnaast maken wij uw website volledig responsive zodat het op alle schermen geweldig toont. Ook kunnen wij voor u een uitgebreide zoekmachineoptimalisatie verzorgen zodat u hoog scoort in de zoekmachines. Dit zowel landelijk als gericht op steden en regio’s.

Wilt u meer weten over een WordPress website laten maken door ZAINZ media? Neem dan contact met ons op voor een eerste kennismaking.

wordpress website laten maken

wordpress website laten maken door professionals

Een WordPress website laten maken door ZAINZ media is een verstandige keus. Wij hebben ons gespecialiseerd in WordPress. Het is toegankelijk, levert prima prestaties, is veilig en gebruiksvriendelijk voor onze klanten. Vanzelfsprekend kunt u ook zelf een WordPress website maken maar het is niet zo gemakkelijk als in sommige media wordt beweerd. U moet wel degelijk kennis hebben van de software, thema’s, plug-ins en beveiliging. Heeft u nog nooit met WordPress gewerkt? Dan bent u al snel weken bezig om de kennis te vergaren die nodig is om een standaard website te bouwen. Wilt u professioneel en uniek voor de dag komen? Dan is een workshop WordPress een absolute must. Als u deze rompslomp allemaal niet wilt dan is het verstandig om door ons een WordPress website te laten maken. Het is veilig en u bespaart veel tijd en geld en voorkomt onnodige stress en irritatie.

Responsive lay-out

Net als uzelf gebruikt uw klant diverse mobiele apparaten. De websites die wij afleveren zijn standaard geoptimaliseerd voor desktops, laptops, tablets en smartphones. Een responsive website is absolute must want bijna 40 % van de websites wordt geopend op mobiele apparaten. Wij gebruiken de modernste software, tools, plugins en widgets.

Zoekmachineoptimalisatie

Voor veel bedrijven is het belangrijk dat de website goed scoort in de zoekmachines op het internet. Maar er zijn ook bedrijven of ondernemers die er om verschillende redenen minder waarde aan hechten. Daarom hebben we de dienst zoekmachine optimalisatie in tweeën gesplitst zodat u een keuze kunt maken. Wij hanteren de SEO Basic die standaard bij de ontwikkeling van een nieuwe website wordt uitgevoerd. Met bepaalde belangrijke zoektermen zult u zeker gaan scoren.

SEO PRO
Wilt u optimaal scoren? Dan kunt u kiezen voor de dienst SEO Pro. Deze dienst bestaat uit o.a. online onderzoek naar concurrenten, zoekwoorden en synoniemen beheer, optimalisatie webteksten en kopteksten, verwerken van alt attributen m.b.t. foto’s, koppelen van Google Search Console en Analytics, et cetera.

Wet AVG

U weet ongetwijfeld dat per 25 mei 2018 de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) van toepassing is. Dit heeft ook consequenties voor uw website en/of webshop. Wij zorgen ervoor dat u online veilig kunt ondernemen en voldoet aan alle regels. Denkt u hierbij aan een SSL certificaat, cookiemelding en privacyverklaring.

Installatie van WordPress en verhuizing website

Voordat we een website gaan bouwen moet WordPress op de server worden geïnstalleerd. Voor veel mensen is dit toch even een brug te ver. Het is precies werk omdat alles in de juiste stappen moet worden gedaan. Hetzelfde verhaal met een verhuizing van een website naar een ander domein of server. Het wordt allemaal zo makkelijk uitgelegd door verschillende hostingbedrijven maar wij weten wel beter. Een klein foutje en alles loopt in het honderd. Dus daarom helpen wij u graag door middel van onze WordPress Installatie Service of WordPress Verhuis Service. In veel gevallen is dit gratis. Neem gerust contact met ons op en wij regelen het voor u.