wordpress website laten maken

professionele, responsive websites met optimale SEO

Als webdesign bureau hebben wij ons gespecialiseerd in WordPress. WordPress is toegankelijk, levert prima prestaties, is veilig en gebruiksvriendelijk. Dit vinden wij belangrijk voor onze klanten. Want waarom moeilijk dan als de tools voorhanden zijn. Wij bouwen al vanaf het begin WordPress websites en mogen ons specialisten noemen. Onze WordPress webdesigner bouwt voor u een professionele responsive website. U kunt door ons een custom made website laten maken. Wilt u besparen op de prijs? Dan kunt u bij ons ook een theme of template aanleveren die we dan conform uw bedrijf, producten, diensten en huisstijl aanpassen. Als u niet weet waar te beginnen dan helpen wij u graag om een keuze te maken voor een theme.

responsive

Net als uzelf gebruikt uw klant diverse mobiele apparaten. De websites die wij afleveren zijn standaard geoptimaliseerd voor desktops, laptops, tablets en smartphones. Een responsive website is absolute must want bijna 40 % van de websites wordt geopend op mobiele apparaten. Wij gebruiken de modernste software, tools, plugins en widgets.

Zoekwoordenoptimalisatie (seo)

Voor veel bedrijven is het belangrijk dat de website goed scoort in de zoekmachines op het internet. Maar er zijn ook bedrijven of ondernemers die er om verschillende redenen minder waarde aan hechten. Daarom hebben we de dienst zoekmachine optimalisatie in tweeën gesplitst zodat u een keuze kunt maken. Wij hanteren de SEO Basic die standaard bij de ontwikkeling van een nieuwe website wordt uitgevoerd. Met bepaalde belangrijke zoektermen zult u zeker gaan scoren maar veel meer moet u er niet van verwachten.

SEO PRO
Wilt u optimaal scoren? Dan kunt u kiezen voor de dienst SEO Pro. Deze dienst bestaat uit o.a. online onderzoek naar concurrenten, zoekwoorden en synoniemen beheer, optimalisatie webteksten en kopteksten, verwerken van alt attributen m.b.t. foto’s, koppelen van Google Search Console en Analytics, et cetera.

wet avg

U weet ongetwijfeld dat per 25 mei 2018 de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) van toepassing is. Dit heeft ook consequenties voor uw website en/of webshop. Wij zorgen ervoor dat u online veilig kunt ondernemen en voldoet aan alle regels. Denkt u hierbij aan een SSL certificaat, cookiemelding en privacyverklaring.

Installatie van WordPress en verhuizing website

Voordat we een website gaan bouwen moet WordPress op de server worden geïnstalleerd. Voor veel mensen is dit toch even een brug te ver. Het is precies werk omdat alles in de juiste stappen moet worden gedaan. Hetzelfde verhaal met een verhuizing van een website naar een ander domein of server. Het wordt allemaal zo makkelijk uitgelegd door verschillende hostingbedrijven maar wij weten wel beter. Een klein foutje en alles loopt in het honderd. Dus daarom helpen wij u graag door middel van onze WordPress Installatie Service of WordPress Verhuis Service. In veel gevallen is dit gratis. Neem gerust contact met ons op en wij regelen het voor u.

EEN GRATIS EN VRIJBLIJVEND PROEFONTWERP

Een website die voor honderd procent voldoet aan uw wensen

Wij kunnen er voor kiezen om een portfolio te plaatsen. Maar dat heeft niet zoveel zin. Het budget van onze klanten bepaalt voor een groot deel de lay-out en functionaliteiten van een website. Een website van € 500,- ziet er anders uit dan een website van € 3.000,-. Het is appels met peren vergelijken. Een portfolio heeft pas zin als we de prijzen van de websites van onze klanten ook tonen. U als ondernemer begrijpt dat we dat niet gaan doen.

Geen twijfel. Wij kunnen de website maken die u in uw hoofd heeft!
Wij bieden u een veel betere service. Want wij maken voor u een proefontwerp op maat voor de homepage van uw website. Zo kunt u vooraf zien hoe uw website eruit kan komen te zien. Het is geheel gratis en u zit nergens aan vast. Na beoordeling van het proefontwerp kunt u de samenwerking voortzetten of beëindigen. Een mailtje is voldoende. Hoe duidelijk en veilig wilt u het hebben?

Het is natuurlijk ook een mooie bijvangst om alvast onze betrokken werkwijze en het hoge niveau van onze service te ervaren. ZAINZ media is nog van de oude stempel. De klant is koning! Waar voor uw geld!

Hoe werkt een gratis en vrijblijvend proefontwerp:

  1. Bel of mail ons voor overleg of het plannen van een afspraak op locatie of via video call (whatsapp, skype). Tijdens dit gesprek zullen wij u ook een prijsindicatie geven voor de bouw van uw website. Dan kunt u alsnog beslissen of u wel of niet een proefontwerp wilt ontvangen.
  2. U stuurt ons uw logo en eventueel wat teksten en foto’s. Dit zal worden besproken tijdens de afspraak in stap 1.
  3. Binnen 5 werkdagen ontvangt u een proefontwerp in uw mailbox.
  4. Na beoordeling start u definitief de samenwerking of beëindigd u kosteloos het contact. Een mailtje is voldoende.

Klik op de buttons voor direct contact.

bel me terug formulier voor gratis en vrijblijvend proefontwerp

Wilt u liever op een voor u geschikt moment worden teruggebeld? Geen probleem! Vul het Bel me terug formulier in het verstuur het. Wij nemen dan contact met u op.

Sluit Menu

Installatie van WordPress en verhuizingen website

Voordat we een website gaan bouwen moet WordPress op de server worden geïnstalleerd. Voor veel mensen is dit toch even een brug te ver. Het is precies werk omdat alles in de juiste stappen moet worden gedaan. Hetzelfde verhaal met een verhuizing van een website naar een ander domein of server. Het wordt allemaal zo makkelijk uitgelegd door verschillende hostingbedrijven maar wij weten wel beter. Een klein foutje en alles loopt in het honderd.

Dus daarom helpen wij u graag door middel van onze WordPress Installatie Service of WordPress Verhuis Service. Wordt of bent u klant? Dan doen we dit gratis. Neem gerust contact met ons op en wij regelen het voor u.

hulp bij het CMS van Wordpress

De meeste relaties willen hun kostbare tijd niet verspillen aan het bijhouden of onderhouden van een website of webshop. Dat laten ze liever aan ons over. Een goede keus omdat uw website dan up-to-date en veilig blijft. Daarnaast zorgen wij voor periodieke back-ups.

Kunt u dan niet zelf de website bijhouden en onderhouden? Jazeker, het WordPress CMS is gebruiksvriendelijk maar enige interesse en studie is nodig. Daarom kunt u ons altijd inschakelen als u het even niet meer weet. Wij lossen de problemen op via teamviewer. Heeft u veel vragen en wilt u veel weten? Dan kunt u ons inschakelen voor een uitgebreide en leerzame workshop. Dit kan zowel bij u of bij ons op locatie. Daarvoor hoeft u geen klant te zijn. Wij helpen iedereen die vastloopt in het CMS.