WordPress webshop

Webshops en webwinkels
Het opzetten van een webshop is een kostenefficiënte manier om producten te verkopen. U heeft geen groot pand, inventaris en veel personeel nodig en dat scheelt aanzienlijk in de kosten. Een webwinkel kan succesvol worden mits deze goed wordt opgezet. De webshop op zich speelt hierin een belangrijke rol. Is het gebruiksvriendelijk? Is er veel keus? Kan er makkelijk worden betaald? Is de website veilig voor de klant? Zijn de prijzen aantrekkelijk? Maar net zo belangrijk is de vindbaarheid van de webshop en producten in de zoekmachines. Wij zorgen voor een pakkende webshop die online uitstekend scoort.

WooCommerce
WooCommerce is markleider in Europa. Daarom hebben wij ervoor gekozen om ons hierin te specialiseren. En de mogelijkheden voor u zijn oneindig. Denkt u hierbij aan flexibele productcatalogussen, attributen, custom winkelwagentje, verzendkosten en betalingsfaciliteiten. Maar ook extra tools zijn voorhanden zoals het aanbieden van beloningspunten, cadeaubonnen, het verkopen van kortingsbonnen, het veilen van artikelen, en veel meer. WooCommerce is hot en terecht. Een betere e-commerce oplossing is er niet.

Begin een webwinkel als u producten of diensten heeft die u online kunt verkopen. Wij ontwerpen en ontwikkelen uw webshop. En …. binnen 3 weken kant en klaar online! Of heeft u al een webshop en wilt u deze laten vernieuwen/restylen? Geen probleem, dit doen we ook graag voor u. Neem contact met ons op en maak een afspraak. Wij informeren u graag over de mogelijkheden.

Webshop laten maken

'Proef' ontwerp WordPress webshop

Wil u eerst weten hoe de homepage van uw webshop eruit kan zien? Dat kan! Wij geven u de mogelijkheid om vrijblijvend een proefontwerp aan te vragen. Na het indienen van uw aanvraag ontvangt u binnen 5 werkdagen het proefontwerp in uw mailbox. Na beoordeling kunt u de samenwerking definitief starten of kosteloos beëindigen (een mailtje is voldoende).

Sluit Menu

GEÏNTERESSEERD IN DEZE ACTIE?

Omdat u voor de ontwikkeling van uw website geen grote bedragen ineens betaalt kunt u geld investeren in andere zaken . De prijs voor de website is namelijk verrekend in maandelijkse termijnen inclusief fikse kortingen. Geinteresseerd? Vul uw naam en telefoonnummer in en wij bellen u terug.