wordpress webshop laten maken

met alle moderne tools van Woocommerce

WordPress webshop laten maken door ZAINZ MEDIA? Een goede keus! Het opzetten van een webshop is een kostenefficiënte manier om producten te verkopen. Een webwinkel kan succesvol worden mits deze goed wordt opgezet. De webwinkel op zich speelt hierin een belangrijke rol. Is het gebruiksvriendelijk? Is er veel keus? Kan er makkelijk worden betaald? Is de website veilig voor de klant? Zijn de prijzen aantrekkelijk? Maar net zo belangrijk is de vindbaarheid van de webshop en producten in de zoekmachines. Wij zorgen voor een pakkende webshop die online uitstekend scoort.

Woocommerce voor wordpress

WooCommerce voor WordPress is markleider in Europa. Daarom hebben wij ervoor gekozen om ons hierin te specialiseren. En de mogelijkheden voor u zijn oneindig. Denkt u hierbij aan flexibele productcatalogussen, attributen, custom winkelwagentje, verzendkosten en betalingsfaciliteiten. Maar ook extra tools zijn voorhanden zoals het aanbieden van beloningspunten, cadeaubonnen, het verkopen van kortingsbonnen, het veilen van artikelen, en veel meer. WooCommerce is hot en terecht. Een betere e-commerce oplossing is er niet.

Sluit Menu

Installatie van WordPress en verhuizingen website

Voordat we een website gaan bouwen moet WordPress op de server worden geïnstalleerd. Voor veel mensen is dit toch even een brug te ver. Het is precies werk omdat alles in de juiste stappen moet worden gedaan. Hetzelfde verhaal met een verhuizing van een website naar een ander domein of server. Het wordt allemaal zo makkelijk uitgelegd door verschillende hostingbedrijven maar wij weten wel beter. Een klein foutje en alles loopt in het honderd.

Dus daarom helpen wij u graag door middel van onze WordPress Installatie Service of WordPress Verhuis Service. Wordt of bent u klant? Dan doen we dit gratis. Neem gerust contact met ons op en wij regelen het voor u.

hulp bij het CMS van Wordpress

De meeste relaties willen hun kostbare tijd niet verspillen aan het bijhouden of onderhouden van een website of webshop. Dat laten ze liever aan ons over. Een goede keus omdat uw website dan up-to-date en veilig blijft. Daarnaast zorgen wij voor periodieke back-ups.

Kunt u dan niet zelf de website bijhouden en onderhouden? Jazeker, het WordPress CMS is gebruiksvriendelijk maar enige interesse en studie is nodig. Daarom kunt u ons altijd inschakelen als u het even niet meer weet. Wij lossen de problemen op via teamviewer. Heeft u veel vragen en wilt u veel weten? Dan kunt u ons inschakelen voor een uitgebreide en leerzame workshop. Dit kan zowel bij u of bij ons op locatie. Daarvoor hoeft u geen klant te zijn. Wij helpen iedereen die vastloopt in het CMS.