wat kost een wordpress website

zelf maken, template of maatwerk

Op de vraag ‘Wat kost een WordPress website’ is geen snel antwoord mogelijk. Zouden we u wel direct een prijs geven of prijzen op het internet zetten dan nemen we u als ondernemer niet serieus. Want de kosten voor een WordPress website heeft alles te maken met uw wensen. Wij werken op basis van een uurtarief van € 75,- ex BTW. Op basis van uw wensen maken we een ureninschatting en offerte.

VANAF PRIJZEN VOOR EEN WEBSITE:

Zelf een WordPress website maken
Dit is de goedkoopste optie. U doet alles zelf. Een domeinnaam registreren, een hostingpakket afsluiten, WordPress installeren, een thema installeren, het aanmaken van de homepage en contentpagina’s, design, bewerken en optimaliseren van foto’s, SEO, et cetera. Wij assisteren als u vragen heeft over het CMS. Als u geen ervaring heeft met WordPress, Photoshop en Illustrator dan zal uw website niet echt professioneel overkomen. En het kost u tijd, heel veel tijd.

One Page website
Een One Page website is ideaal voor eenmanszaken, zzp-ers, specialisten, CV presentaties en het lanceren van nieuwe producten en/of diensten. Een professioneel en krachtig overzicht in meerdere sectoren op 1 pagina. De prijs voor een One Page website start vanaf € 475,-.

Een professionele basis WordPress website
Een professionele basis website bestaat uit meerdere pagina’s en is uitermate geschikt voor bedrijven en personen die een flitsende presentatie wensen op het internet. Een basis website beschikt over relatief weinig functionaliteiten/opties, maar het voldoet ruimschoots als online brochure doordat we foto’s optimaal bewerken en ontwerpen op maat maken. De prijs voor een zakelijke basis website start vanaf € 775,-.

WordPress website op maat
Uw WordPress website wordt vanaf de eerste frame opgebouwd. De lay-out en indeling wordt door u bepaald. Vooraf bespreken wij uw wensen en maken van daaruit een proefontwerp voor de homepage. Headers, banners, advertenties, animaties worden specifiek voor uw bedrijf gemaakt. Wij integreren de functionaliteiten die u wenst en optimaliseren de website voor zoekmachines. De prijs voor een WordPress website op maat start vanaf € 1.275,-.

Jaarlijkse kosten
Dit is door veel ondernemers vaak een vergeten post. Daarom hier nog even aangestipt zodat u niet voor verrassingen komt te staan. Want een website kost ieder jaar geld. Denk aan de registratie van de domeinnaam, hosting, licenties, onderhoud, back-ups, updates, SSL en support. De grootte van uw website, aantal licenties en soort support abonnement heeft hier de meeste invloed op. Het is verstandig om rekening te houden met minimaal € 255,- per jaar.

SEO Pro
Wilt u optimaal scoren in de zoekmachines dan bieden wij u de dienst SEO Pro aan. Nadat we alle werkzaamheden tijdens de bouw van uw website hebben gedaan moet dit periodiek worden geoptimaliseerd. Het aantal pagina’s en branche bepaalt de prijs. Neem vrijblijvend contact met ons op voor informatie over abonnementen en prijzen.

EEN GRATIS EN VRIJBLIJVEND PROEFONTWERP

Een website die voor honderd procent voldoet aan uw wensen

Wij kunnen er voor kiezen om een portfolio te plaatsen. Maar dat heeft niet zoveel zin. Het budget van onze klanten bepaalt voor een groot deel de lay-out en functionaliteiten van een website. Een website van € 500,- ziet er anders uit dan een website van € 3.000,-. Het is appels met peren vergelijken. Een portfolio heeft pas zin als we de prijzen van de websites van onze klanten ook tonen. U als ondernemer begrijpt dat we dat niet gaan doen.

Geen twijfel. Wij kunnen de website maken die u in uw hoofd heeft!
Wij bieden u een veel betere service. Want wij maken voor u een proefontwerp op maat voor de homepage van uw website. Zo kunt u vooraf zien hoe uw website eruit kan komen te zien. Het is geheel gratis en u zit nergens aan vast. Na beoordeling van het proefontwerp kunt u de samenwerking voortzetten of beëindigen. Een mailtje is voldoende. Hoe duidelijk en veilig wilt u het hebben?

Het is natuurlijk ook een mooie bijvangst om alvast onze betrokken werkwijze en het hoge niveau van onze service te ervaren. ZAINZ media is nog van de oude stempel. De klant is koning! Waar voor uw geld!

Hoe werkt een gratis en vrijblijvend proefontwerp:

  1. Bel of mail ons voor overleg of het plannen van een afspraak op locatie of via video call (whatsapp, skype). Tijdens dit gesprek zullen wij u ook een prijsindicatie geven voor de bouw van uw website. Dan kunt u alsnog beslissen of u wel of niet een proefontwerp wilt ontvangen.
  2. U stuurt ons uw logo en eventueel wat teksten en foto’s. Dit zal worden besproken tijdens de afspraak in stap 1.
  3. Binnen 5 werkdagen ontvangt u een proefontwerp in uw mailbox.
  4. Na beoordeling start u definitief de samenwerking of beëindigd u kosteloos het contact. Een mailtje is voldoende.

Klik op de buttons voor direct contact.

bel me terug formulier voor gratis en vrijblijvend proefontwerp

Wilt u liever op een voor u geschikt moment worden teruggebeld? Geen probleem! Vul het Bel me terug formulier in het verstuur het. Wij nemen dan contact met u op.

Sluit Menu

Installatie van WordPress en verhuizingen website

Voordat we een website gaan bouwen moet WordPress op de server worden geïnstalleerd. Voor veel mensen is dit toch even een brug te ver. Het is precies werk omdat alles in de juiste stappen moet worden gedaan. Hetzelfde verhaal met een verhuizing van een website naar een ander domein of server. Het wordt allemaal zo makkelijk uitgelegd door verschillende hostingbedrijven maar wij weten wel beter. Een klein foutje en alles loopt in het honderd.

Dus daarom helpen wij u graag door middel van onze WordPress Installatie Service of WordPress Verhuis Service. Wordt of bent u klant? Dan doen we dit gratis. Neem gerust contact met ons op en wij regelen het voor u.

hulp bij het CMS van Wordpress

De meeste relaties willen hun kostbare tijd niet verspillen aan het bijhouden of onderhouden van een website of webshop. Dat laten ze liever aan ons over. Een goede keus omdat uw website dan up-to-date en veilig blijft. Daarnaast zorgen wij voor periodieke back-ups.

Kunt u dan niet zelf de website bijhouden en onderhouden? Jazeker, het WordPress CMS is gebruiksvriendelijk maar enige interesse en studie is nodig. Daarom kunt u ons altijd inschakelen als u het even niet meer weet. Wij lossen de problemen op via teamviewer. Heeft u veel vragen en wilt u veel weten? Dan kunt u ons inschakelen voor een uitgebreide en leerzame workshop. Dit kan zowel bij u of bij ons op locatie. Daarvoor hoeft u geen klant te zijn. Wij helpen iedereen die vastloopt in het CMS.