wat kost een wordpress website

zelf maken, template of maatwerk

Wat een kost een WordPress website? Deze vraag wordt ons veel gesteld. Mensen willen dit graag snel weten zodat ze verschillende webdesign bureaus met elkaar kunnen vergelijken. Wij zouden graag snel een prijs willen geven maar dat is niet reëel. Op de vraag ‘Wat kost een WordPress website’ is geen snel antwoord mogelijk. Zouden we u wel direct een prijs geven of prijzen op het internet zetten dan nemen we u als ondernemer niet serieus. Want de kosten voor een WordPress website heeft alles te maken met uw wensen.

Zelf een WordPress website maken
Dit is de goedkoopste optie. U doet alles zelf. Een domeinnaam registreren, een hostingpakket afsluiten, WordPress installeren, een thema installeren, het aanmaken van de homepage en contentpagina’s, design, bewerken en optimaliseren van foto’s, SEO, et cetera. Wij assisteren als u vragen heeft over het CMS. Als u geen ervaring heeft met WordPress, Photoshop en Illustrator dan zal uw website niet echt professioneel overkomen. En het kost u tijd, heel veel tijd.

Een WordPress website laten maken door ZAINZ met gebruik van een template
Er zijn vele templates die u kunt gebruiken voor uw website. Een template is een vaste lay-out waarin wij uw logo, foto’s en teksten plaatsen. Ook zullen wij uw huiskleuren integreren. De prijs voor een template WordPress website (4 pagina’s) start vanaf € 490,-.

Vanzelfsprekend kunnen wij een template ook naar uw wensen aanpassen. Het uitbreiden van opties, functionaliteiten, maken en integreren van ontwerpen en animaties. De prijs voor een template WordPress website met op maat gemaakte onderdelen (4 pagina’s) start vanaf € 760,-.

Een op maat gemaakte WordPress website door ZAINZ
Uw WordPress website wordt vanaf de eerste frame opgebouwd. De lay-out en indeling wordt door u bepaald. Vooraf bespreken wij uw wensen en maken van daaruit een proefontwerp voor de homepage. Headers, banners, advertenties, animaties worden specifiek voor uw bedrijf gemaakt. Wij integreren de functionaliteiten die u wenst en optimaliseren de website voor zoekmachines. De prijs voor een WordPress website op maat (4 pagina’s) start vanaf € 1.350,-.

Jaarlijkse kosten
Dit is door veel ondernemers vaak een vergeten post. Daarom hier nog even aangestipt zodat u niet voor verrassingen komt te staan. Want een website kost ieder jaar geld. Denk aan de registratie van de domeinnaam, hosting, licenties, onderhoud, back-ups, updates, SSL en support. De grootte van uw website, aantal licenties en soort support abonnement heeft hier de meeste invloed op. Het is verstandig om rekening te houden met minimaal € 255,- per jaar.

SEO Pro
Wilt u optimaal scoren in de zoekmachines dan bieden wij u de dienst SEO Pro aan. Nadat we alle werkzaamheden tijdens de bouw van uw website hebben gedaan moet dit periodiek worden geoptimaliseerd. Het aantal pagina’s en branche bepaalt de prijs. Neem vrijblijvend contact met ons op voor informatie over abonnementen en prijzen.

Sluit Menu

Installatie van WordPress en verhuizingen website

Voordat we een website gaan bouwen moet WordPress op de server worden geïnstalleerd. Voor veel mensen is dit toch even een brug te ver. Het is precies werk omdat alles in de juiste stappen moet worden gedaan. Hetzelfde verhaal met een verhuizing van een website naar een ander domein of server. Het wordt allemaal zo makkelijk uitgelegd door verschillende hostingbedrijven maar wij weten wel beter. Een klein foutje en alles loopt in het honderd.

Dus daarom helpen wij u graag door middel van onze WordPress Installatie Service of WordPress Verhuis Service. Wordt of bent u klant? Dan doen we dit gratis. Neem gerust contact met ons op en wij regelen het voor u.

hulp bij het CMS van Wordpress

De meeste relaties willen hun kostbare tijd niet verspillen aan het bijhouden of onderhouden van een website of webshop. Dat laten ze liever aan ons over. Een goede keus omdat uw website dan up-to-date en veilig blijft. Daarnaast zorgen wij voor periodieke back-ups.

Kunt u dan niet zelf de website bijhouden en onderhouden? Jazeker, het WordPress CMS is gebruiksvriendelijk maar enige interesse en studie is nodig. Daarom kunt u ons altijd inschakelen als u het even niet meer weet. Wij lossen de problemen op via teamviewer. Heeft u veel vragen en wilt u veel weten? Dan kunt u ons inschakelen voor een uitgebreide en leerzame workshop. Dit kan zowel bij u of bij ons op locatie. Daarvoor hoeft u geen klant te zijn. Wij helpen iedereen die vastloopt in het CMS.