Alles onder één dak

van drukwerk tot adwords campagnes

Drukwerk, fabricage en levering
ZAINZ MEDIA is reseller van drukkerijen en leveranciers van reclame, presentatie en promotiematerialen. Wij organiseren en coördineren het drukwerk, fabricage en levering op locatie. Van visitekaartje tot complete beursstands. Dat noemen wij ontzorgen.

Fotografie en teksten
Voor uw online en offline ontwerpen hebben wij foto’s en teksten nodig. Wij werken al jaren samen met professionele fotografen en tekstschrijvers die wij voor u in kunnen schakelen. Dus mocht u geen foto’s of teksten voorhanden hebben dan helpen wij u graag verder.

Google Adwords campagnes
Een geweldige tool van Google om snel te scoren in de zoekmachines. Uitermate geschikt voor meer websitebezoek, promotie of periodieke acties en aanbiedingen. En het is goedkoop in vergelijking met andere advertentiemogelijkheden. U kunt zelf het budget bepalen zodat u vandaag al weet wat u over 4 weken moet betalen.

Een Adwords campagne is niet zomaar opgezet. Online onderzoek naar concurrenten en de juiste zoekwoorden is nodig. Want u wilt toch dat de doelgroep die u wilt bereiken klikt op uw advertentie? Wij coördineren uw Adwords campagne van A tot Z. Wij doen het werk en u kunt op ieder moment online de statistieken bekijken. Bent u toch niet helemaal tevreden dan stellen wij de campagne tot in detail bij.

Sluit Menu

Installatie van WordPress en verhuizingen website

Voordat we een website gaan bouwen moet WordPress op de server worden geïnstalleerd. Voor veel mensen is dit toch even een brug te ver. Het is precies werk omdat alles in de juiste stappen moet worden gedaan. Hetzelfde verhaal met een verhuizing van een website naar een ander domein of server. Het wordt allemaal zo makkelijk uitgelegd door verschillende hostingbedrijven maar wij weten wel beter. Een klein foutje en alles loopt in het honderd.

Dus daarom helpen wij u graag door middel van onze WordPress Installatie Service of WordPress Verhuis Service. Wordt of bent u klant? Dan doen we dit gratis. Neem gerust contact met ons op en wij regelen het voor u.

hulp bij het CMS van Wordpress

De meeste relaties willen hun kostbare tijd niet verspillen aan het bijhouden of onderhouden van een website of webshop. Dat laten ze liever aan ons over. Een goede keus omdat uw website dan up-to-date en veilig blijft. Daarnaast zorgen wij voor periodieke back-ups.

Kunt u dan niet zelf de website bijhouden en onderhouden? Jazeker, het WordPress CMS is gebruiksvriendelijk maar enige interesse en studie is nodig. Daarom kunt u ons altijd inschakelen als u het even niet meer weet. Wij lossen de problemen op via teamviewer. Heeft u veel vragen en wilt u veel weten? Dan kunt u ons inschakelen voor een uitgebreide en leerzame workshop. Dit kan zowel bij u of bij ons op locatie. Daarvoor hoeft u geen klant te zijn. Wij helpen iedereen die vastloopt in het CMS.