Over Ons

Het idee
In 2010 merkte ik dat er veel vraag was naar alles-onder-één-dak ontwerpbureaus voor online en offline media. Dat is precies het vak wat ik versta! Met veel enthousiasme en ruim 22 jaar ondernemerschap ‘in the pocket’ was ZAINZ – spreek uit ‘SIGNS’ – vanaf dat moment een feit. Een bedrijf dat een totaalpakket van mediadiensten aanbiedt voor grote en kleine bedrijven, zelfstandigen en ondernemers.

De onderneming
Eenmanszaak? Jazeker, ZAINZ media is een eenmanszaak. Maar ook weer niet, want ik doe het niet alleen. Door de jaren heen ben ik gaan samenwerken met betrouwbare partners in Nederland en daarbuiten. Een netwerk van specialisten die hetzelfde ‘ondernemersbloed’ door de aderen hebben stromen: werkplezier, klantvriendelijk, professioneel, flexibel en eerlijke tarieven. Denkt u hierbij aan webdesigners, grafisch vormgevers, tekstschrijvers, fotografen, animatie specialisten, marketing professionals. Vanzelfsprekend doe ik alles het liefst zelf. Maar mocht uw vraag mijn kennis overstijgen dan raadpleeg ik mijn partners. Want ik wil alleen het beste voor mijn klant, voor u.

Een website anno 2019
Een website met onbewerkte fletse foto’s en pagina’s vol teksten is niet meer van deze tijd en scoort slecht. Er wordt op het internet razendsnel gescand, men klikt binnen een minuut een hele website door. Vaak verlaten bezoekers al na het aanklikken van één of twee pagina’s (6 tot 12 seconden) een website omdat de beleving saai is of juist te druk met onduidelijke menustructuren en ellenlange teksten.

Beeldvorming
Anno 2019 speelt beeldvorming en design een doorslaggevende rol in onze maatschappij. Dit is op het internet nog meer het geval. Het is daarom verstandig om uw website door ZAINZ te laten bouwen omdat wij naast WordPress ook gespecialiseerd zijn in Illustrator, Indesign, Photoshop en Acrobat. Wij maken unieke pagina’s met pakkende beelden, illustraties en designs zodat bezoekers worden ‘geraakt’. Uw bedrijf krijgt online meer aandacht, men blijft langer op uw website. Daardoor wordt er meer belangrijke informatie gelezen en dat resulteert in meer klanten. Dat is toch wat u wilt?

Grafische vormgeving
Als u het bovenstaande heeft gelezen dan begrijpt u dat wij veel meer voor u kunnen en willen doen. Wij ontwerpen namelijk ook uw logo, huisstijl, brochure, magazine, beursstand, pandreclame en tal van andere marketinginstrumenten. ZAINZ staat garant voor het aanbieden van een breed dienstverleningspakket! Uw zorgen rondom leveringen behoren tot het verleden. Wij coördineren leveringen van A tot Z.

Wereldwijde dienstverlening
U blij, wij nog blijer! Met dat motto staan wij waar we nu staan. Een ontwerpbedrijf voor webdesign en grafische vormgeving met een uitstekende support. Totale ontzorging op het gehele mediagebied. Al deze diensten bied ik aan tegen betaalbare tarieven die wij vooraf communiceren. Ook dat verstaan wij onder optimale service! Ondernemers en bedrijven in de regio weten dat, maar ook bedrijven in Duitsland, Amerika, Afrika, Indonesië en Australië werken inmiddels met ons samen.

Ik nodig u graag uit voor een oriënterend gesprek. Neem gerust via telefoon, whatsapp of e-mail contact met mij op.

Creatieve groet,

Gerrit Kelly

  • +31 (0)6 542 51 654
  • +31 (0)6 542 51 654
  • info@zainz.nl

Stuur mij een persoonlijk bericht!

Sluit Menu