Vraag een Proefontwerp aan!

Wil u eerst weten hoe de homepage van uw website er uit komt te zien. Dat kan! Wij geven u namelijk de mogelijkheid om zonder risico’s een proefontwerp aan te vragen. Het is volledig gratis en u zit nergens aan vast.

HOE WERKT HET?

 1. Vul het formulier op deze pagina zo volledig mogelijk in en verstuur het.
 2. Als wij nog informatie nodig hebben dan vragen wij u dat per mail.
 3. Binnen 5 werkdagen ontvangt u een proefontwerp in uw mailbox.
 4. Na beoordeling start u definitief de samenwerking of beëindigd u kosteloos het contact.

Vul het aanvraagformulier op deze pagina zo volledig mogelijk in. Stuur het naar ons toe en wij zorgen ervoor dat u binnen 5 werkdagen een proefontwerp door middel van een webadres in uw mailbox heeft. Het proefontwerp staat op onze testserver dus met één klik kunt u uw proefontwerp bewonderen.

Het proefontwerp homepage is voor u een handige tool om te ontdekken hoe de opening van uw website, namelijk de homepage eruit kan zien. Ideaal voor simpele informatieve websites met 5 tot 8 pagina’s. Voor grotere of meer complexe websites en/of webshops adviseren wij om elkaar eerst beter te leren kennen.

Bel of mail ons om een afspraak te maken: +31 (0)6 542 51 654 / info@zainz.nl

Aanvraagformulier Proefontwerp

 • Wilt u een proefontwerp ontvangen voor een website, webshop of website met webshop
 • Hoeveel pagina's wenst u op uw nieuwe website. Bijvoorbeeld Home, Diensten, Over ons, Portfolio, Contact is 5 pagina's.
 • Als wij uw website mogen hosten dan geven wij u 15 % korting op de prijs voor het bouwen van uw site.
 • Stuur ons uw logo, brochure, flyer of andere documenten. Wij zullen het logo, uw huiskleuren en andere elementen verwerken in het proefontwerp.
  Toegestane bestandstypen: jpg, png, gif, pdf, docx, xps, doc.
 • Heeft u al een website die online staat? Stuur ons het webadres zodat wij ons kunnen oriënteren op de content.
 • Heeft u ergens een website gezien die voldoet aan uw wensen? Stuur ons het webadres zodat wij deze wensen kunnen verwerken in het proefontwerp.
 • Heeft u werkelijk nog geen idee hoe uw website er uit moet komen te zien? Geen probleem! Wij gaan u verrassen met een uniek en modern design.
  Vanzelfsprekend houden wij rekening met uw budget dus geef dit aan ons door. Als wij dit weten dan houden we tijdens de ontwikkeling van het proefontwerp al rekening met het budget voor het bouwen van uw hele website.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Sluit Menu