grafische vormgeving voor bedrijven

Van huisstijlen tot complete beursstands

De identiteit van uw diverse communicatiemiddelen uniform naar de buitenwereld brengen is een kunst. Zie het als het uiterlijk van uzelf. Hoe wenst u gezien te worden. Opvallend, kleurrijk. dominant of juist meer ingetogen en zakelijk. Het is dus belangrijk om goed na te denken over het ‘uiterlijk’ van uw bedrijf. Wij denken graag met u mee. Meer dan dat. Wij adviseren, geven voorbeelden en maken proefontwerpen totdat u zich helemaal kunt vinden in het ontwerp. Naast het ontwerp van uw huisstijl en andere marketing-uitingen organiseren wij ook het drukwerk, fabricage en levering op locatie. U hoeft werkelijk niets te doen.

Wij ontwerpen en leveren:

Offline
Logo’s, briefpapier, enveloppen, visitekaartjes, brochures, magazines, flyers, presentatiemappen, offertemappen, beurs- en standmateriaal, beurswanden, presentatiewanden, banners, stoepborden, advertenties, pandreclame, spandoeken.

Online
Bedrijfsfilms, animaties, opzetten en ontwerpen van social media pagina’s, online advertenties en banners.

Staat uw product hier niet bij? Neem contact met ons op en vertel uw wensen. Wij kunnen u zeker verder helpen.

Sluit Menu

Installatie van WordPress en verhuizingen website

Voordat we een website gaan bouwen moet WordPress op de server worden geïnstalleerd. Voor veel mensen is dit toch even een brug te ver. Het is precies werk omdat alles in de juiste stappen moet worden gedaan. Hetzelfde verhaal met een verhuizing van een website naar een ander domein of server. Het wordt allemaal zo makkelijk uitgelegd door verschillende hostingbedrijven maar wij weten wel beter. Een klein foutje en alles loopt in het honderd.

Dus daarom helpen wij u graag door middel van onze WordPress Installatie Service of WordPress Verhuis Service. Wordt of bent u klant? Dan doen we dit gratis. Neem gerust contact met ons op en wij regelen het voor u.

hulp bij het CMS van Wordpress

De meeste relaties willen hun kostbare tijd niet verspillen aan het bijhouden of onderhouden van een website of webshop. Dat laten ze liever aan ons over. Een goede keus omdat uw website dan up-to-date en veilig blijft. Daarnaast zorgen wij voor periodieke back-ups.

Kunt u dan niet zelf de website bijhouden en onderhouden? Jazeker, het WordPress CMS is gebruiksvriendelijk maar enige interesse en studie is nodig. Daarom kunt u ons altijd inschakelen als u het even niet meer weet. Wij lossen de problemen op via teamviewer. Heeft u veel vragen en wilt u veel weten? Dan kunt u ons inschakelen voor een uitgebreide en leerzame workshop. Dit kan zowel bij u of bij ons op locatie. Daarvoor hoeft u geen klant te zijn. Wij helpen iedereen die vastloopt in het CMS.