domeinregistratie en hosting

Snelle servers en uitstekende support

Uw website adres, in vaktaal domeinnaam, maakt deel uit van uw identiteit op het internet. Wij kunnen deze unieke domeinnaam voor u registreren. Wij zetten het domein op uw naam zodat u eigenaar wordt en blijft.

Het is een goede keuze om de hosting van uw website door ons te laten verzorgen. U geniet van een uitstekende service. Wij werken met telefonische support en persoonlijke communicatie per email. Wij weten hoe belangrijk het voor u is dat uw website goed functioneert op het internet. Daarom reageren wij in 90 % van de gevallen direct of binnen een uur. Bij ons hoeft u niet uren te wachten op antwoord na het indienen van supportticket.

Het heeft nog een ander aantrekkelijk voordeel als u de hosting van uw website door ons laat verzorgen. Wij geven u dan namelijk korting op de prijs voor de ontwikkeling van uw website.

Sluit Menu

Installatie van WordPress en verhuizingen website

Voordat we een website gaan bouwen moet WordPress op de server worden geïnstalleerd. Voor veel mensen is dit toch even een brug te ver. Het is precies werk omdat alles in de juiste stappen moet worden gedaan. Hetzelfde verhaal met een verhuizing van een website naar een ander domein of server. Het wordt allemaal zo makkelijk uitgelegd door verschillende hostingbedrijven maar wij weten wel beter. Een klein foutje en alles loopt in het honderd.

Dus daarom helpen wij u graag door middel van onze WordPress Installatie Service of WordPress Verhuis Service. Wordt of bent u klant? Dan doen we dit gratis. Neem gerust contact met ons op en wij regelen het voor u.

hulp bij het CMS van Wordpress

De meeste relaties willen hun kostbare tijd niet verspillen aan het bijhouden of onderhouden van een website of webshop. Dat laten ze liever aan ons over. Een goede keus omdat uw website dan up-to-date en veilig blijft. Daarnaast zorgen wij voor periodieke back-ups.

Kunt u dan niet zelf de website bijhouden en onderhouden? Jazeker, het WordPress CMS is gebruiksvriendelijk maar enige interesse en studie is nodig. Daarom kunt u ons altijd inschakelen als u het even niet meer weet. Wij lossen de problemen op via teamviewer. Heeft u veel vragen en wilt u veel weten? Dan kunt u ons inschakelen voor een uitgebreide en leerzame workshop. Dit kan zowel bij u of bij ons op locatie. Daarvoor hoeft u geen klant te zijn. Wij helpen iedereen die vastloopt in het CMS.